Graphic Novels

Niek de Groot

Niek de Groot

Niek de Groot: zelfbenoemd genie uit de grappige serie van schrijver en illustrator Lincoln Peirce. Lekker bezig of brokkenpiloot? Het laat Niek koud. Je lacht je rot! Ondertussen zijn er 14 boeken van Niek de Groot: acht delen en zes stripboeken in fullcolour. Niek de Groot trapt af is het laatste boek.

Samenvatting:
Niek de Groot weet dat hij is voorbestemd voor iets groots, iets gigantisch. Maar dan ook werkelijk iets kolossaals. Maar op een of andere manier achtervolgt pech hem altijd en maakt Niek met regelmaat brokken. Niettemin blijft hij kalm en koelbloedig. Hij is immers op aarde om zijn leeftijdgenoten voorbij te streven.

Niek de Groot is een serie voor jonge lezers met de leeftijd vanaf 9 jaar. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Daarnaast staan er veel cartoonachtige illustraties van de personages in, getekend door Lincoln Peirce zelf. Ook perfect voor kinderen met dyslexie.

Graphic novels zijn hartstikke leerzaam! Wil je weten waarom? Dat lees je hier.


Boekbespreking

Hou jij je boekbespreking over Niek de Groot? Download de PowerPoint-template of vraag de gratis poster aan!


Alle boeken van Niek de Groot

Andere boeken van Lincoln Peirce

Wist je dat Lincoln Peirce ook de grappige serie Sam en de schaduwridders heeft geschreven? De eerste twee delen zijn nu overal verkrijgbaar!

    Wanneer verschijnt een nieuw deel van Niek de Groot?

    Het nieuwste boek in de Niek de Groot-serie verschijnt in de zomer van 2024! Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het Niek de Groot-nieuws? Schrijf je in voor onze graphicnovelnieuwsbrief!