Graphic Novels

Dagboek van een muts

Dagboek van een muts

Dagboek van een muts is de supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell, geschreven door Rachel Renée Russell. Ondertussen zijn er 15 delen plus twee doe-het-zelf-boeken. Het laatste deel is Droomreis Parijs?!

Samenvatting:
Nikki vertelt in haar dagboeken over haar belevenissen en blunders op haar nieuwe school. Over hottie Brandon die ze niet durft te vertellen dat ze verliefd op hem is, en over de populaire MacKenzie, haar aartsrivale die Brandon voor zichzelf wil. Gelukkig wordt Nikki in haar niet-zo-perfecte leven bijgestaan door haar twee BFF’s Zoey en Chloë!

Dagboek van een muts is een serie voor jonge lezers met de leeftijd vanaf 10 jaar. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Daarnaast staan er veel grappige illustraties van de personages in, geïllustreerd door Rachel Renée Russell en haar dochters! Ook perfect voor kinderen met dyslexie.

Graphic novels zijn hartstikke leerzaam! Wil je weten waarom? Dat lees je hier.


Boekbespreking

Hou jij je boekbespreking over een van de boeken van Dagboek van een muts? Download de PowerPoint-template!


Alle boeken van Dagboek van een muts

Bekijk hier de paperbacks.

Video’s

Wanneer verschijnt deel 15?

Deel 15 is op 3 oktober verschenen. In dit nieuwe deel van Dagboek van een muts mag Nikki met haar vriendinnen naar Parijs! Maar of dat zo goed gaat?! Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Dagboek van een muts? Schrijf je in voor onze graphicnovelnieuwsbrief.