Graphic Novels

Evi en eenhoorn

Evi en eenhoorn

Evi en eenhoorn is de hilarische graphicnovelserie van Dana Simpson. Ondertussen zijn er 8 delen van deze grappige reeks: Evi op de planken is het laatste, achtste, deel.

Samenvatting:
Evi verveelt zich en ketst steentjes over het water. Tot er een steen tegen een eenhoorn ketst. En Evi een wens mag doen. En ze wenst dat de eenhoorn in kwestie haar bestie wordt.
Dus laveert Evi nu door alle basisschoolproblemen met een eenhoorn aan haar zijde. Niks mis met een beetje narcisme en hooghartigheid op zijn tijd als dat betekent dat je beste vrienden bent met een eenhoorn. Toch?

Evi en eenhoorn is een serie voor jonge lezers met de leeftijd vanaf 8 jaar. De boeken zijn makkelijk om te lezen en zitten vol met strips, met op elke pagina een grap!

Graphic novels zijn hartstikke leerzaam! Wil je weten waarom? Dat lees je hier.


Boekbespreking

Hou jij je boekbespreking over een van de Evi en eenhoorn-boeken? Download de PowerPoint-template en vraag een gratis poster aan!


Alle boeken van Evi en eenhoorn

Video’s

Wanneer verschijnt deel 9?

De boeken uit de Evi en eenhoorn-serie verschijnen twee keer per jaar! Deel 9 staat voor nu gepland in voorjaar 2024. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het Evi-nieuws? Schrijf je in voor onze graphicnovelnieuwsbrief!

Hoeveel pagina’s hebben de Evi en eenhoorn-boeken?

Tussen de 160 – 224 pagina’s!

Over de schrijver: Dana Simpson

Dana Simpson is een Amerikaans cartoonist van de alom geprezen serie Evi en eenhoorn. Al vanaf haar kindertijd maakte Dana strips in een zelfgemaakt krant.