Graphic Novels

Kapitein Onderbroek

Kapitein Onderbroek

In deze grappige serie van Dav Pilkey verandert de schooldirecteur in Kapitein Onderbroek, die als een soort superman allerlei heldendaden verricht. Ondertussen zijn er 9 boeken van Kapitein Onderbroek, volledig in kleur! Kapitein Onderbroek en de krankzinnige komst van Piepie Plaspantalon is het laatste deel.

Samenvatting:
Sjors en Harold halen altijd kattenkwaad uit en krijgen daarvoor dan straf van de schooldirecteur. Ze nemen wraak met een hypnose-ring en veranderen de directeur in Kapitein Onderbroek. Met hem beleven ze de gekste avonturen. Tra-la-laaaaa!

Kapitein Onderbroek is een serie voor jonge lezers met de leeftijd vanaf 9 jaar. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Daarnaast staan er veel cartoonachtige illustraties van de personages in, getekend door Dav Pilkey zelf. Ook perfect voor kinderen met dyslexie.

Graphic novels zijn hartstikke leerzaam! Wil je weten waarom? Dat lees je hier.


Boekbespreking

Hou jij je boekbespreking over Kapitein Onderbroek? Download de PowerPoint-template en vraag een gratis poster aan!


Alle boeken van Kapitein Onderbroek

Video’s

Wanneer verschijnt een nieuw deel van Kapitein Onderbroek?

Het nieuwste boek in de Kapitein Onderbroek-serie verschijnt in het voorjaar 2024! Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het Kapitein Onderbroek-nieuws? Schrijf je in voor onze graphicnovelnieuwsbrief!