Graphic Novels

Het leven van een Loser

Het leven van een Loser

Illustratie Het leven van een Loser

Bram Botermans, de supergrappige antiheld struikelt door het leven in de reeks Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Lachen verzekerd! Ondertussen zijn er 17 delen van deze hilarische serie: Het dak eraf is het laatste deel.

Samenvatting:
Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar zijn omgeving weet wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven, die door het leven struikelt en van de ene in de andere ramp belandt. Samen met zijn vriend Theo beleeft Bram de allergrappigste avonturen: zaken lopen altijd anders dan hij denkt. Vaak met rampzalige gevolgen.

Het leven van een Loser is een serie voor jonge lezers met de leeftijd vanaf 9 jaar. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Daarnaast staan er veel cartoonachtige illustraties van de personages in, getekend door Jeff Kinney zelf. Ook perfect voor kinderen met dyslexie.


Boekbespreking

Hou jij je boekbespreking over een van de Loser-boeken? Download de PowerPoint-template!


Alle boeken van Het leven van een Loser

Andere boeken van Jeff Kinney

Naast de 17 delen uit de Loser-serie zijn er ook nog losse boeken over Bram Botermans geschreven of speciale edities uitgekomen. Boeken die je als Loser-fan niet mag missen! Jeff Kinney schrijft daarnaast ook een serie over Theo Thorbecke, de beste vriend van Bram. Het leven van een allerbeste vriend bestaat nu uit drie delen!

Wanneer verschijnt deel 18?

De boeken uit de Loser-serie verschijnen elk jaar in de zomer! Deel 18 staat voor nu gepland in juni 2024. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het Loser-nieuws? Schrijf je in voor onze graphicnovelnieuwsbrief!

Hoeveel pagina’s hebben de boeken?

Gemiddeld hebben de boeken 223 pagina’s!

Over de schrijver: Jeff Kinney

De auteur en illustrator van de Loser-boeken in Jeff Kinney! Jeff woont met zijn vrouw en twee zonen in Zuid Massachusetts, waar hij een boekwinkel heeft die An Unlikely Story heet. In tegenstelling tot Bram Botermans hield hij als kind geen dagboek bij (daar heeft hij spijt van), maar hij wilde dolgraag cartoonist worden. Jeff schreef toen hij klein was zelfs een brief van vijf kantjes naar Lincoln Peirce, schrijver van Niek de Groot, om hem om advies te vragen!