Het leven van een loser

Bram Botermans, de supergrappige antiheld struikelt door het leven in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Lachen verzekerd!

Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar zijn omgeving weet wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven, die door het leven struikelt en van de ene in de andere ramp belandt. Samen met zijn vriend Theo beleeft Bram de allergrappigste avonturen: zaken lopen altijd anders dan hij denkt. Vaak met rampzalige gevolgen.

Het leven van een Loser is een serie voor jonge lezers. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Er staan veel cartoonachtige illustraties in.

De maker Alle video's kijken
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Why ask?

E-mailadres wordt niet getoond.

 • "Ik vind het leven van een loser een super leuk boek. En eigenlijk hou ik niet helemaal niet van lezen ik ben ook dyslexie's dus ik kan het ook niet heel goed maar het leven van ren loser boek is het enige boek dat ik ooit leuk vind ik heb nog nooit een boek met plezier gelezen behalen het leven van een loser ik hoop dat Jeff kinney door blijft gaan het boeken schrijven en jullie door blijven gaan het de boek van het leven van een loser blijft vertalen Groetjes, jullie allergrootste fan"
  Dounia op 1 september 2014
 • "Het is echt een super leuke serie!!!!!!"
  Jurre op 30 augustus 2014
 • "het leven van een loser is supercool. ik lach me in een deuk"
  alina op 29 augustus 2014
 • "Leukste serie ter wereld"
  Jochem op 29 augustus 2014
 • "ik heb zon zin om de nieuwe te leze want dat zijn super coole boeken"
  maeva op 25 augustus 2014
 • "het leven van een loser is super cool."
  maeva op 25 augustus 2014
 • "Ik heb gister het deel gedumpt gekocht de boeken zijn wel een beetje duur...maar gwn creepy leuk!! dik compliment!! xxx Onbekend"
  Onbekend op 23 augustus 2014
 • "HET LEVEN van een Loser is echt een geweldig boek! Ik heb gisteren het boek GEDUMPT gekocht. Maar de andere delen heb ik nog niet allemaal hoor. Ik vind het echt geweldig! Als ik in de winkel een deel zie wil ik hem alrijd meteen kopen! Groetjes Floor"
  Floor op 23 augustus 2014
 • "Geweldige boeken!!!! En grappig! Helaas duur"
  Wouter op 22 augustus 2014
 • "Hele leuke boeken jammer dat ze zo duur zijn"
  Shana op 22 augustus 2014
 

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Het orakel Yoda
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Super Kid
Flip Fiasco
De Loserlijst