Het leven van een loser

Bram Botermans, de supergrappige antiheld struikelt door het leven in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Lachen verzekerd!

Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar zijn omgeving weet wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven, die door het leven struikelt en van de ene in de andere ramp belandt. Samen met zijn vriend Theo beleeft Bram de allergrappigste avonturen: zaken lopen altijd anders dan hij denkt. Vaak met rampzalige gevolgen.

Het leven van een Loser is een serie voor jonge lezers. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Er staan veel cartoonachtige illustraties in.

De maker Alle video's kijken
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Why ask?

E-mailadres wordt niet getoond.

 • "Hahaha hilarisch"
  Arthur Renders op 30 maart 2015
 • "Kan je wat info geven over jeff kinney en zijn serie: het leven van een loser en lisa hou op met zeuren het is je eigen schuld!"
  grizzly op 30 maart 2015
 • "Ik heb het boek 'JOUW LEVEN ALS LOSER' gekregen, en zowat alle bladzijdes vallen er uit!!! En de rug van het boek laat ook los! Ik heb alle boeken uit deze reeks en ik ben er heel zuinig op! Graag uw reactie. Groeten van Lisa. '11' jaar."
  lisa Nienhuis op 28 maart 2015
 • "Ik heb het boek 'JOUW LEVEN ALS LOSER' gekregen, en zowat alle bladzijdes vallen er uit!!! En de rug van het boek laat helemaal los! Ik heb alle boeken van deze reeks en ik ben er heel zuinig op! Graag jullie reactie. Groeten van Lisa '11' jaar"
  lisa Nienhuis op 28 maart 2015
 • "hahaha ik lig in een deuk!"
  lalalalalala op 28 maart 2015
 • "-vet -grappig -buikpijn van het lachen"
  ik op 28 maart 2015
 • "Cool"
  jan op 27 maart 2015
 • "Een super leuk boek, bij het 1 ste boek dat we hadden wilde wij gelijk alle boeken. Mijn moeder moest ook keihard lachen om de boeken toen ze die aan het voorlezen was, echt een aanrader voor iedereen"
  Matteo op 26 maart 2015
 • "toen ik in de winkel was zag ik deze boeken ik las de inleiding en wist meteen, ik koop deel een als test en ik hem hem net uit en wil ze allemaal hebben maar dit zijn echt de beste boeken die ik ooit heb gelezen wil lezen dus dit zijn de leukste boeken ever!!!!!!!!!!"
  Kevin op 25 maart 2015
 • "Leuken boeken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
  devan op 25 maart 2015
 

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Het orakel Yoda
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Super Kid
Flip Fiasco
De Loserlijst