Graphic Novels

Vind jij de Netflix-serie Kapitein Onderbroek leuk?

Vind jij de Netflix-serie Kapitein Onderbroek leuk?

Begin dit jaar kwam eindelijk het tweede seizoen van Kapitein Onderbroek op Netflix. Dat betekent dat we weer kunnen genieten van de gekste avonturen van Harold en Sjors! Woehoe!

Maar wist je dat er ook superleuke boeken zijn van Kapitein Onderbroek? Ze zijn net zo grappig als de serie en zitten propvol illustraties! Perfect voor als de tv uit moet van je ouders. 🙂 Klik hieronder op het boek om er meer over te lezen! 

 Als je Kapitein Onderbroek leuk vindt dan vind je dit ook leuk…

Niek vindt zichzelf geweldig, maar denken zijn vrienden daar ook zo over?
Met dit boek rol je 224 pagina’s lang over de grond van het lachen met Niek, Frank en Teddy.Sam en de schaduwridders is een hilarische graphic novel door de schrijver van Niek de Groot. Het is een supergrappig boek vol avontuur en ridders!Het leven van een Loser is een supergrappige serie van Jeff Kinney. In het nieuwste deel, Wegwezen, kan de familie Botermans eindelijk even op vakantie. Maar alles pakt anders uit… Laten de Botermansjes hun vakantie verpesten?Wist je dat het dit jaar tien jaar geleden is dat Het leven van een Loser voor het eerst in het Nederlands verscheen? We geven iedere maand iets leuks weg via onze nieuwsbrief. Schrijf je gauw in en wie weet win jij iets cools. En o ja, je maakt ook nog eens kans op een megagroot boekenpakket!