Prehistorisch lachen geblazen met Hannes!

Gaan met die sjamaan is het tweede deel in de hilarische graphicnovelserie over holbewoner Hannes Hunebed. Dit prehistorische avontuur geschreven door Aaron Reynolds zit weer vol actie en avontuur. De illustraties van Phil McAndrew zijn volledig in kleur. Een feest is voor alle fans van Het leven van een Loser en Niek de Groot.

Lees alvast een stukje

 

 

Het verhaal
Hannes Hunebed is lekker bezig. Hij heeft wachttorens, een ijscokar en zomervakantie uitgevonden. Maar zijn prehistorische luxeleventje wordt ruw verstoord als hij in de verte een rookpluim ziet. Dat moet sjamaan Saffie horen! Alleen is Saffie nergens te vinden…
Het dorp is in paniek, want IEMAND moet hun vertellen wat ze moeten doen. Gelukkig weet Hannes de gemoederen te sussen. En wordt hij prompt tot sjamaan verheven. Met als eerste taak: Saffie vinden. Ehm…

 

Vanaf 7 mei ligt Gaan met die sjamaan in de winkels. Kun je niet wachten en wil je het boek zo snel mogelijk hebben? Reserveer hem dan alvast of lees deel 1: Scharminkel uit de steentijd.

Reserveer Gaan met die sjamaan

 

Bestel Scharminkel uit de steentijd

 

 

 

Wil je meer boeken lezen die spelen in een andere tijd? Lees dan ons artikel over de hilarische non-fictie serie Handboek voor historiehoppers of bekijk andere leuke series vol humor en avontuur.

 

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Max Kruimel
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Sam en de schaduwridders
Brugpieper
Hannes Hunebed
Flip Fiasco
Slimme Rik