Graphic Novels

Miljoenste exemplaar van Het leven van een Loser verkocht

Miljoenste exemplaar van Het leven van een Loser verkocht

Woensdagmiddag 25 juni ging in de Bruna in Huizen het miljoenste exemplaar over de toonbank. Bram Botermans was er ook bij om het boek te overhandigen aan de nietsvermoedende klant.

Loserfan Michael (12 jaar) was helemaal overrompeld en wist even niks meer te zeggen toen hij te horen kreeg dat hij net het miljoenste Loserexemplaar had gekocht. Volgens zijn moeder komt dat niet vaak voor!

Om het grote Losersucces te vieren was er voor iedereen in de winkel een stukje Losertaart. Na de overhandiging ging Bram Botermans met alle fans op de foto, en deelde hij handtekeningen uit.

Wist je dat?
Wanneer je alle 1 miljoen verkochte Loserboeken op hun rug tegen elkaar aanlegt, je een rij krijgt van 215 kilometer. Dat is van Utrecht helemaal naar Keulen in Duitsland!

Naamloos
Het leven van een Loser
Bram Botermans vindt het leven een hel, maar zichzelf perfect! Jij en ik weten wel  beter… Op de middelbare school moet Bram zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert.

Gedumpt, deel 8 van Het leven van een Loser, is sinds 3 juni overal te koop en staat deze week op nummer 8 in De Bestseller 60. In De Bestseller 60 vind je de zestig best verkochte boeken van die week in Nederland. Wij zijn daarom supertrots dat de grootste loser van allemaal hierin staat!