Graphic Novels

Maak je eigen Het leven van een Loser-kostuum!

Maak je eigen Het leven van een Loser-kostuum!

Zoo-Wee mama! Je kunt je nu als Bram en Theo verkleden, hoe leuk is dat? Met deze printbare maskers is dat een eitje. Perfect voor carnaval!

Wat heb je nodig?
* Een printje van het masker
* Een schaar
* Een elastiekje of een touwtje

Download het masker van Bram
Download het masker van Theo

Hoe ga je aan de slag?
1. Print het masker uit op A4.

2. Knip het masker voorzichtig uit op de stippellijntjes en vergeet niet ook de ogen uit te knippen. Vraag je ouders om hulp!

3. Maak met de schaar een gaatje in de oren, zo groot dat het elastiekje erdoorheen past. Per oor gebruik je één elastiekje, dat je met een knoopje aan elke kant vastzet. Wil je een touwtje gebruiken? Rijg dan het touwtje door een van de gaatjes in het oor en maak er een knoopje in. Rijg dan hetzelfde touwtje door het andere oor en maak daar ook een knoopje in. Let er wel op dat je het touwtje groot genoeg maakt voor je hoofd!

TADA! Nu hebt je het perfecte masker om als Bram of Theo verkleed te gaan. Wil je je helemaal Bram of Theo voelen, trek dan een wit t-shirt, een zwarte korte broek, witte sokken en zwarte schoenen aan.

Wist je dat Theo nu ook een eigen boek heeft? Het leven van een allerbeste vriend – Logboek van Theo Thorbecke is het nieuwste boek van Jeff Kinney en is supergrappig! Een must voor alle Loser-fans.
Lees meer over Logboek van Theo Thorbecke