Graphic Novels

Ga mee kopje-onder met de nieuwe Loser!

Ga mee kopje-onder met de nieuwe Loser!

Op 1 juni kunnen we weer lachen met Bram Botermans! Dan verschijnt deel 15 van de grappige serie Het leven van een Loser.  Het perfecte vakantieboek dat ook gewoon vanaf de bank gelezen kan worden!

Een boodschap van Jeff Kinney, de auteur:
‘Corona was een grote uitdaging voor kinderen. Ik schreef Kopje-onder in de hoop kinderen aan het lachen te maken en ze een leuke schermpauze te bieden. Ik hoop dat we snel een keerpunt bereiken in deze pandemie en dat er betere tijden komen. Maar nu lijkt het me het beste dat kinderen verdwalen in een boek.’

Ben jij thuis ook fan? Lees dan snel verder, want er komt een leuke actie aan!

Om te vieren dat de nieuwe Loser verschijnt roepen wij 11 juni 2021 uit tot dé dag van het grote Kopje-onder-waterfeest, want Bram Botermans houdt wel van een waterfeestje! Alle kinderen kunnen deze vrijdag meedoen, gewoon in hun eigen tuin, op straat of op het schoolplein!

We organiseren het samen met Bruna en leuk nieuws: als je Kopje-onder, koopt krijg je een gratis waterfeestpakket (OP = OP) mee! Inclusief waterballonnen. Dat wil je toch niet missen? De pakketten zijn eind deze week bij de winkels verkrijgbaar. Ga dan dus snel naar jouw dichtstbijzijnde (Bruna)boekhandel!


Kopje-onder

Kopje-onder

De familie Botermans strandt op een camperpark. Daar slaat de vakantiestemming om: een epische wolkbreuk en stijgend water… Gaat Bram kopje-onder?

Bestel nu jouw exemplaar voor € 17,99

Bestellen