Graphic Novels

Foto’s + verslagen van de leespremière van Dagboek van een muts

Foto’s + verslagen van de leespremière van Dagboek van een muts

Op onze Facebookpagina kan je nu alle foto’s van de muts leespremière bewonderen (ook als je zelf geen Facebook hebt)!

Was je niet aanwezig bij deze speciale leespremière, maar wil je wel weten wat er allemaal gebeurde? Verslaggevers in de dop: Ibtissame en Salsabyl waren er wel en hebben alles voor je opgeschreven. Hieronder kan je hun verslag lezen!

Verslag 1: De leespremière van Dagboek van een muts – was super leuk!

De leespremière van Dagboek van een muts was super leuk! Ik was (ben!) erg vereerd dat uitgeverij De Fontein mijn tekening had uitgekozen. Ik vond het ook heel leuk dat er een tekenwedstrijd was (de 1e prijs werd tijdens de première uitgereikt) en er was ook een hele leuke verkleedwedstrijd, waarvan ik de winnaar was! 🙂

Ik vond het echt supercool dat ik  als eerste met een aantal andere kinderen de nieuwste “Dagboek van een muts” kon lezen! Hoe cool is dat? Er lagen ook grote, zachte, roze “inzak” kussens, er was limonade en popcorn! Geweldig bedacht! Zo lees ik het liefst!

Het 4e boek vind ik super dik, dus heb ik extra lang de tijd om het boek te lezen! Tot nu toe vind ik het een superleuk boek en ik kom steeds meer te weten over Brandon! Ik heb “per ongeluk” naar de laatste bladzijde gekeken… met als laatste zin Wordt vervolgd in Dagboek van een muts 5! Ik verheug me nu al op het 5e deel!

Groetjes,
Ibtissame


Verslag 2: De leespremière van Dagboek van een muts – was geweldig!

We hebben als eerste van heel Nederland het boek kunnen lezen en gekregen. We kregen, gelijk nadat we het boek kregen, 20 minuten de tijd om even in het boek te lezen, wat ik erg fijn vond. Ik kon namelijk niet wachten 🙂 Je kon ook popcorn en limonade halen tijdens het lezen.

Uitgever Femke Geurts 

Ik heb ervan genoten en het boek heb ik inmiddels ook al uit. Ik vind het een leuk, spannend en grappig boek, want als er iets goed gaat, gaat er weer iets anders mis.

Ik vond het leuk dat de leespremière in een kinderboekwinkel was en dat ik over een rode loper heb gelopen 🙂 Ik vond het ook leuk bedacht om een oorkonde uit te reiken aan de beste “Dagboek van een muts” tekenaar/tekenares en de best verklede “muts”. Ik was de winnaar van de best geklede “muts”!

Ik vond het superleuk dat ik Femke Geurts heb ontmoet! (De uitgever van “Dagboek van een muts). Ik heb nu een paar handtekeningen verzameld van de mensen die hieraan hebben meegewerkt of die hebben geholpen met de organisatie van de première.

Ik verheug me nu al op het volgende boek 🙂