Graphic Novels

Deze graphic novels verschijnen dit voorjaar!

Deze graphic novels verschijnen dit voorjaar!

Een nieuwe jaar betekent nieuwe graphic novels! 😀 Ben jij ook zo benieuwd welke er dit voorjaar verschijnen? Lees dan snel verder!

14 maart: Kat tegen kwaad 2 – Tentakeltrammelant

Wolfrik en Pelsbeth hebben hun eigen toren, een chefkok-spookgids en een stad vol hysterische bewoners. Wacht. Waarom is dat eigenlijk?

Er zijn heel afschrikwekkende monsters gesignaleerd, en ze komen niet in vrede: de tentakelgedrochten willen Miauwdam innemen. Daar moeten Wolfrik en Pelsbeth een stokje voor steken.

21 maart: Flip Fiasco 7 – En nu is het klaar!

Flip Fiasco is directeur en CEO van detectivebureau Fiasco bv. Onoverwinnelijk en dus legendarisch! Flip krijgt een boodschap uit de hemel: hij moet met pensioen om zijn memoires te gaan schrijven. Maar het detective-bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus een nieuwe geheime missie begint: vind de broer van assistent-ijsbeer Fiks! Maar wil de broer van Fiks’ broer wel gevonden worden?

31 mei: Niek de Groot trapt af

Voor achtstegroeper Niek de Groot is het leven één groot spel, dus als hij moet sporten dan gaat Niek er vol voor. Inclusief tegenstanders ophitsen en zijn teamgenoten negeren. Want wat is teamsport zonder soloacties?

Ben je benieuwd wat er deze zomer zal verschijnen? Hou dan onze site in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!