DE NIEUWE LOSER NÚ AL GELEZEN DOOR DE ECHTE FANS

Woensdag 27 mei was het groot feest. Tachtig Loserfans lazen de nieuwste Het leven van een Loser op de speciale Loser Leespremière die plaatsvond bij Down Under in Nieuwegein. Zij waren de allereersten die Het leven van een Loser deel 9 mochten lezen, want Flutvakantie lag pas vanaf 2 juni in de (web)winkel.

zXEzm_VZJkIe6YcWcWtdLr-jKu2mDXAS5F-BAkBS1a8Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina

Om aanwezig te mogen zijn bij deze speciale première moesten Loserfans hun gekste flutvakantiefoto insturen. Evelien Bosch, bekend van onder andere Wie is de Mol en Zapp live, presenteerde de middag. Speciale gast op de première was Bram Botermans, een grote verrassing! Iedereen mocht zijn of haar boek door Bram laten signeren, en natuurlijk werden er flink wat selfies met Bram gemaakt. Aan het eind van de middag gingen alle Loserfans met de nieuwe Loser én een goedgevulde goodiebag naar huis.

11193419_580112715463708_5106302775613331458_nBekijk alle foto’s op onze Facebookpagina

Kinney_9_FlutvakantieOver Flutvakantie
Zomervakantie: Bram Botermans gaat op reis. Gezellig. Maar al snel gaat er van alles mis. Misverstanden stapelen zich op en het wordt een flinke chaos. Wat een heerlijke vakantie had moeten worden, verandert in een ramp die Bram Botermans NOOIT zal vergeten…

Wist je dat…
Van de serie van Het leven van een Loser inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht zijn in Vlaanderen en Nederland? Wereldwijd zijn er meer dan 135 miljoen boeken verkocht! Het leven van een Loser – Flutvakantie is deel 9 in de serie van Jeff Kinney.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Max Kruimel
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Sam en de schaduwridders
Brugpieper
Hannes Hunebed
Flip Fiasco
Slimme Rik