Graphic Novels

10 jaar Dagboek van een muts! Elke maand een winactie!

10 jaar Dagboek van een muts! Elke maand een winactie!

Dit jaar is een feestje, want Dagboek van een muts bestaat 10 jaar in Nederland en Vlaanderen! Dagboek van een muts 1, Avonturen uit een niet-zo-perfect leven, verscheen in 2011 en sindsdien kunnen we genieten van Nikki en al haar avonturen (vol drama)!

Wist jij dit al over Dagboek van een muts?
– In Nederland zijn er meer dan 2 miljoen exemplaren van Dagboek van een muts verkocht. 2 miljoen, wauw! Kun je nagaan hoe veel Nederlandse fans de serie heeft…
– Er zijn ondertussen 14 delen, maar er is ook een 3,5: Mijn gemuts en een 8,5: Afblijven! Dit dagboek is van mij
– Rachel Renée Russell schreef de boeken in het begin in haar eentje, maar nu helpen haar dochters haar met de verhalen én de tekeningen. En weet je hoe een van haar dochters heet? Nikki, net als Nikki in Dagboek van een muts!
– De boeken over Nikki Maxwell verschijnen in 37 talen
– Rachel Renée Russell heeft ook een andere supergrappige graphicnovelserie geschreven: Max Kruimel!
– Dit najaar verschijnt Dagboek van een muts 15.

Ter gelegenheid van dit feestelijke jaar komt er een gloednieuwe editie van deel 1! Het verhaal blijft natuurlijk hetzelfde, maar het boek heeft een compleet nieuwe look én je krijgt er een Mutsige sleutelhanger bij. Een must voor elke fan! Wil jij deze speciale editie ook in je kast hebben? Reserveer ’m nu alvast: de eerste 10 weken is het boek maar een tientje!

Reserveer hier de jubilieumeditie van deel 1!
Actieprijs t/m 6 april 2021, daarna € 15,99

Maak elke maand kans op een leuke prijs!
We gaan dit hele jaar Dagboek van een muts vieren! En daarom houden wij elke maand een supertoffe winactie. Doe jij ook mee? Schrijf je dan in voor onze graphicnovelnieuwsbrief en houd de nieuwsbrieven in de gaten!

Schrijf je hier in!