Graphic Novels

10 jaar Loser!

10 jaar Loser!

Dit jaar is het feest! Het is namelijk 10 jaar geleden dat het eerste boek van Het leven van een Loser in Nederland verscheen. Sinds 2009 kunnen we genieten van alle gekke en supergrappige avonturen van Bram Botermans.

Wist jij dit al over de Loser-boeken?

– In Nederland werden meer dan 2 miljoen boeken verkocht. Wereldwijd zelfs meer dan 200 miljoen!

– Ondertussen zijn in Nederland 12 delen verschenen, waarvan Wegwezen het laatste deel is. Maar je hebt ook Niet te filmen! en Achter de schermen, twee boeken over de Loser-films. En Jouw leven als Loser, waarin Jeff Kinney tips geeft om je eigen Loser-strip te maken.

– In februari verschijnt een speciale editie: de Kaastik-jubileumeditie! Met geel op snee, een voorwoord van Jeff Kinney en kaaspagina’s. Hoe cool is dat?

– In juni verschijnt deel 13: Vet koel. Bekijk hier alvast de cover!

Om te vieren dat we in Nederland al 10 jaar lol hebben dankzij Het leven van een Loser, geven we het hele jaar door cadeaus weg. Hieronder zie je waar je kans op maakt! Wil je weten hoe je kunt meedoen met alle winacties? Kijk af en toe op deze website en schrijf je in de voor de nieuwsbrief. Aan het begin van elke maand laten we het je weten!

 

 

JUNI:

Het nieuwe Loser-boek is eindelijk verkrijgbaar! Vet koel is deel 13 in de supergrappige graphicnovelserie van Jeff Kinney. Dat wordt weer lachen! 😀 Wij geven deze maand 10 leuke activiteitenboekjes weg. Lees alvast een stukje uit Vet koel, leer hoe je Bram tekent en doe leuke puzzels!

Wil jij zo’n leuk boekje? Zorg dat je staat ingeschreven voor de graphicnovelnieuwsbrief. Mail dan promotie@uitgeverijdefontein.nl en vertel wat jouw favoriete Loser-boek is.