10 jaar Loser!

Dit jaar is het feest! Het is namelijk 10 jaar geleden dat het eerste boek van Het leven van een Loser in Nederland verscheen. Sinds 2009 kunnen we genieten van alle gekke en supergrappige avonturen van Bram Botermans.

Wist jij dit al over de Loser-boeken?

– In Nederland werden meer dan 2 miljoen boeken verkocht. Wereldwijd zelfs meer dan 200 miljoen!

– Ondertussen zijn in Nederland 12 delen verschenen, waarvan Wegwezen het laatste deel is. Maar je hebt ook Niet te filmen! en Achter de schermen, twee boeken over de Loser-films. En Jouw leven als Loser, waarin Jeff Kinney tips geeft om je eigen Loser-strip te maken.

– In februari verschijnt een speciale editie: de Kaastik-jubileumeditie! Met geel op snee, een voorwoord van Jeff Kinney en kaaspagina’s. Hoe cool is dat?

– In juni verschijnt deel 13: Vet koel. Bekijk hier alvast de cover!

Om te vieren dat we in Nederland al 10 jaar lol hebben dankzij Het leven van een Loser, geven we het hele jaar door cadeaus weg. Hieronder zie je waar je kans op maakt! Wil je weten hoe je kunt meedoen met alle winacties? Kijk af en toe op deze website en schrijf je in de voor de nieuwsbrief. Aan het begin van elke maand laten we het je weten!

 

 

APRIL:

Speciaal voor alle Friese fans! Wij hebben nog twee gesigneerde exemplaren van It libben fan in Labbekak! Stuur een mailtje naar promotie@uitgeverijdefontein.nl waarom jij een exemplaar wilt winnen en maak kans op een exemplaar!

PS: Kan je geen Fries? Vertel ons dan welk Loser-boek jij nog mist en waarom je die graag wilt winnen!

 

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Max Kruimel
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Sam en de schaduwridders
Brugpieper
Hannes Hunebed
Flip Fiasco
De Loserlijst