Nieuws over Graphic Novels

Stank voor dank Max Kruimel

Deel 2 van De avonturen van Max Kruimel

6 februari 2018 - Yesss! Deel 2 van De avonturen van Max Kruimel verschijnt op 6 maart. In dit deel beland Max door zijn eigen klunzigheid midden in een pizza, HAHAHA. Kan je niet wachten? Lees alvast de eerste pagina’s van dit grappige boek!

Bram Botermans 2018

Gelukkig nieuwjaar!

2 januari 2018 - Bram Botermans en co wensen iedereen een heel mooi, grappig en supercool 2018! Welk boek ga jij dit jaar lezen?

Maak je eigen Loser-kerstkaart!

11 december 2017 - Maak je eigen Loser-kerstkaart! Hoe je deze maakt, vind je hier.

Nieuwe meidenserie

Nieuwe leuke meidenserie!

11 december 2017 - In de zomer verschijnt het eerste deel in de nieuwe superleuke serie Brugpieper – Geheimen uit de schoolkluis. Perfect voor de fans van Dagboek van een muts en Het leven van een Loser.

Filmpje van het Loser-feestje

19 oktober 2017 - Er zijn 2.000.000 boeken van de succesvolle serie Het leven van een Loser verkocht! Dat is een ongekend aantal. Op 4 oktober werd tijdens het Loser-feestje op Utrecht Centraal in de AKO het tweemiljoenste exemplaar afgerekend door een Loser-fan.

Loser-fan rekent tweemiljoenste Loser af

2.000.000 Losers verkocht!

5 oktober 2017 - Er zijn twee miljoen boeken van de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney verkocht. Dat is een ongekend aantal! Bram Botermans was erbij aanwezig.

De nieuwe muts!

20 september 2017 - Vanaf vandaag ligt deel 11 van Dagboek van een muts – BFF’s voor even – overal in de (web)winkel. Eindelijk weer een nieuw verhaal over Nikki’s niet-zo-perfecte leven, geschreven door Rachel Renée Russell.

Kom je ook naar het Loserfeestje op 4 oktober?

6 september 2017 - Bram Botermans komt naar Utrecht Centraal station. Speciaal voor zijn fans neemt hij een cadeautje mee: een supercoole pet! Jij bent uitgenodigd om dit gratis collector's item op te halen.

De nieuwe Loser ligt in de (web)winkel!

1 juni 2017 - Deel 11 van Het leven van een Loser is nu te koop. In Drie keer niks besluit Bram Botermans een GRIEZELFILM te maken en daarmee beroemd te worden.

Boektrailer van Max Kruimel staat online!

11 april 2017 - De auteur van Dagboek van een muts heeft een nieuwe grappige serie geschreven voor meisjes én jongens. Bekijk de boektrailer!

‘Het leven van een loser’ begin augustus in de bioscoop!

9 februari 2017 - Ja, dat lees je goed: deze lente draait Flutvakantie in de bioscopen. De film is gebaseerd op deel 9 van Het leven van een Loser.

Muts-fans opgelet: de nieuwe muts (deel 10) én de Cadeaubox zijn nu te koop!

7 oktober 2016 - Muts-fans opgelet: de nieuwe muts én de Cadeaubox zijn nu te koop!

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Max Kruimel
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Poptropica
Flip Fiasco
De Loserlijst