Nieuws over Graphic Novels

De nieuwe muts!

20 september 2017 - Vanaf vandaag ligt deel 11 van Dagboek van een muts – BFF’s voor even – overal in de (web)winkel. Eindelijk weer een nieuw verhaal over Nikki’s niet-zo-perfecte leven, geschreven door Rachel Renée Russell.

Kom je ook naar het Loserfeestje op 4 oktober?

6 september 2017 - Bram Botermans komt naar Utrecht Centraal station. Speciaal voor zijn fans neemt hij een cadeautje mee: een supercoole pet! Jij bent uitgenodigd om dit gratis collector's item op te halen.

De nieuwe Loser ligt in de (web)winkel!

1 juni 2017 - Deel 11 van Het leven van een Loser is nu te koop. In Drie keer niks besluit Bram Botermans een GRIEZELFILM te maken en daarmee beroemd te worden.

Boektrailer van Max Kruimel staat online!

11 april 2017 - De auteur van Dagboek van een muts heeft een nieuwe grappige serie geschreven voor meisjes én jongens. Bekijk de boektrailer!

‘Het leven van een loser’ begin augustus in de bioscoop!

9 februari 2017 - Ja, dat lees je goed: deze lente draait Flutvakantie in de bioscopen. De film is gebaseerd op deel 9 van Het leven van een Loser.

Muts-fans opgelet: de nieuwe muts (deel 10) én de Cadeaubox zijn nu te koop!

7 oktober 2016 - Muts-fans opgelet: de nieuwe muts én de Cadeaubox zijn nu te koop!

Leestip voor de Kinderboekenweek

7 oktober 2016 - Heb jij ff offline van Jeff Kinney nog niet gelezen? Wedden dat je na het kijken van deze vlog het tiende deel van Het leven van een Loser móét lezen? Kijk maar eens wat Vlogboek vertelt:

Win een vip-Loserfeestje en lees als eerste deel 10 uit de serie Het leven van een Loser

Lees als allereerste de nieuwe Loser op je eigen vip-Loserfeest!

7 april 2016 - Wil jij met je vrienden het coolste vip-Loserfeestpakket winnen? Doe mee en wie weet lees jij straks als allereerste in Nederland de nieuwe Loser!

Het stemmen voor de Kinderjury 2016 is begonnen!

16 maart 2016 - Ben jij tussen de 6 en de 12 jaar? Dan mag jij bepalen wat het beste, mooiste of grappigste boek was van 2015. Het boek dat de meeste stemmen krijgt, wint de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.

Goed nieuws voor alle fans van Dagboek van een muts!

8 maart 2016 - Het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan: binnenkort ligt deel 9 van de superleuke serie Dagboek van een muts in de winkel! 'Houd de dief!' van Rachel Renée Russell is vanaf dinsdag 12 april te koop.

De titel van Het leven van een Loser deel 10 is bekend!

29 januari 2016 - Het tiende deel van de populaire boekenserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney verschijnt binnenkort! We hebben de fans ingeschakeld om te helpen bij het kiezen van een goede titel. Er werd massaal gestemd en dankzij jullie is de keuze gevallen op ff offline. Jeff Kinneys nieuwste boek ligt begin juni in de […]

Op zoek naar een titel voor het nieuwe Loser-boek

22 december 2015 - Over zes maanden verschijnt het nieuwste boek (deel 10) in de populaire serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Uitgeverij De Fontein is nog op zoek naar de beste Nederlandse titel en jíj mag ons helpen kiezen! Vroeger was alles beter! Maar is dat wel echt zo? Brams moeder voert actie om alle […]

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Max Kruimel
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Poptropica
Flip Fiasco
De Loserlijst