Nieuws over Graphic Novels

Puppy love

Muts-fans opgelet: de nieuwe muts (deel 10) én de Cadeaubox zijn nu te koop!

7 oktober 2016 - Muts-fans opgelet: de nieuwe muts én de Cadeaubox zijn nu te koop!

Vlogboek over ff offline

Leestip voor de Kinderboekenweek

7 oktober 2016 - Heb jij ff offline van Jeff Kinney nog niet gelezen? Wedden dat je na het kijken van deze vlog het tiende deel van Het leven van een Loser móét lezen? Kijk maar eens wat Vlogboek vertelt:

Win een vip-Loserfeestje en lees als eerste deel 10 uit de serie Het leven van een Loser

Lees als allereerste de nieuwe Loser op je eigen vip-Loserfeest!

7 april 2016 - Wil jij met je vrienden het coolste vip-Loserfeestpakket winnen? Doe mee en wie weet lees jij straks als allereerste in Nederland de nieuwe Loser!

dramaflutvakantie bijgesneden

Het stemmen voor de Kinderjury 2016 is begonnen!

16 maart 2016 - Ben jij tussen de 6 en de 12 jaar? Dan mag jij bepalen wat het beste, mooiste of grappigste boek was van 2015. Het boek dat de meeste stemmen krijgt, wint de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.

Russell_Dagboek van een muts 9_DEF_RGB

Goed nieuws voor alle fans van Dagboek van een muts!

8 maart 2016 - Het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan: binnenkort ligt deel 9 van de superleuke serie Dagboek van een muts in de winkel! 'Houd de dief!' van Rachel Renée Russell is vanaf dinsdag 12 april te koop.

Bram Botermans

De titel van Het leven van een Loser deel 10 is bekend!

29 januari 2016 - Het tiende deel van de populaire boekenserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney verschijnt binnenkort! We hebben de fans ingeschakeld om te helpen bij het kiezen van een goede titel. Er werd massaal gestemd en dankzij jullie is de keuze gevallen op ff offline. Jeff Kinneys nieuwste boek ligt begin juni in de [...]

Het leven van een Loser 10 van Jeff Kinney

Op zoek naar een titel voor het nieuwe Loser-boek

22 december 2015 - Over zes maanden verschijnt het nieuwste boek (deel 10) in de populaire serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Uitgeverij De Fontein is nog op zoek naar de beste Nederlandse titel en jíj mag ons helpen kiezen! Vroeger was alles beter! Maar is dat wel echt zo? Brams moeder voert actie om alle [...]

fiets 340

Jeff Kinney was in Nederland!

11 december 2015 - Afgelopen maandag was het zover: Jeff Kinney, meervoudig bekroond auteur van de serie Het leven van een Loser, was in Nederland! Het bliksembezoek was onderdeel van zijn Wimpy Kid Global Tour, waarbij Jeff Kinney de wereld rondreist en alle landen aandoet waar zijn boeken verschijnen. Allereerst kreeg hij een rondleiding door Amsterdam. ’s Middags, tijdens [...]

website

Graag stellen we je voor aan: het Mutsen-team!

24 november 2015 - Al heel lang hebben veel Muts-fans dezelfde vraag: wie schrijven en illustreren er nou allemaal mee aan de Muts-boeken?

Naamloos

Groot Losernieuws! Jeff Kinney komt naar Nederland

17 november 2015 - Groot Losernieuws! Jeff Kinney, de bestverkopende kinderboekenschrijver van dit moment, is op maandag 7 december voor één dag in Nederland. En jij kunt hem ontmoeten!

Naamloos

Paus neemt Latijnse editie Het leven van een Loser in ontvangst

7 juli 2015 - Een heel bijzonder moment voor Jeff Kinney en Bram Botermans: Het leven van een Loser werd overhandigd aan paus Franciscus voor het oog van een heleboel mensen op het Sint-Pietersplein in Rome

Naamloos

Jeff Kinney grote winnaar Nederlandse Kinderjury 2015

22 juni 2015 - Jeff Kinney nam speciaal voor dit evenement een filmpje op om zijn Nederlandse fans te bedanken. Lees verder om het filmpje te bekijken.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Het orakel Yoda
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Super Kid
Flip Fiasco
De Loserlijst