Dagboek van een muts

Dagboek van een muts is een supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell, geschreven door Rachel Renée Russell.

Nikki vertelt in haar dagboeken over haar belevenissen en blunders op haar nieuwe school. Over hottie Brandon die ze niet durft te vertellen dat ze verliefd op hem is, en over de populaire MacKenzie, haar aartsrivale die Brandon voor zichzelf wil. Gelukkig wordt Nikki in haar niet-zo-perfecte leven bijgestaan door haar twee BFF’s Zoey en Chloë!

Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

De maker Alle video's kijken
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Why ask?

E-mailadres wordt niet getoond.

 • "Ik ben gek op de boeken. Ik mag dan wel wat ouder zijn dan de gemiddelde dagboek v/e muts lezer maar ok ben er alsnog gek op. Ik weet wat Nikki doormaakt en ik zie mezelf er heel er in terug. Ik probeer de boeken altijd te verdelen en dwing mezelf om max. 2 hoofdstukken te lezen in een dag maar ik lees heel snel en ik heb ze zo uit. Ik hoop dat er na deel 7 nog meer boeken komen want Nikki en Brandon zijn het perfecte stelletje!! <3 Nerdy Muts. Trouwens, ik ben gek op de tekst van 'ik ben mooi een muts'!!"
  Nerdy muts op 3 september 2015
 • "Super leuke boeken!"
  Imke op 3 september 2015
 • "Super leuke boeken zeg! mijn kind heeft de hele serie gelezen. Echt een aanrader. :) :)"
  disney op 3 september 2015
 • "Super leuke boeken!!! Ongeveer van meiden uit groep 7&8"
  Disney op 1 september 2015
 • "Ik hou van deze boeken ik heb echt alle delen gelezenen ik kon niet stoppen ik hoop dat u ook nog niet stopt ik vind het zo leuk om te lezen omdat het is romantisch grappig soms verdrietig ik echt zo met nikki mee leven het voelt net alsof ik haar ben als ik lees ik hou van uw boeken ik ben er echt verliefd op ga zo door groetjes en kusjes een verliefde MUTS"
  sanne op 1 september 2015
 • "Ik vind de boeken van je echt geweldig ik hoop dat er nog meer delen komen ik ben echt verliefd op dagboek v/e muts ik lees niks anders meer en het liefst lees ik hem in een dag uit dat lukt eigenlijk nooit ik heb alleen hopeloos verliefd in 1 keer uit gelezen ik hoop dat je nog lang niet stopt groetje en kusje een verliefde MUTS"
  sanne op 1 september 2015
 • "het zijn hele leuke boeken en ik hoop echt dat het tot deel 10 doorgaat want ik ben een groot fan en heb deel 7 gekocht en ben er heel erg blij mee Liefs Charlotte"
  Charlotte op 27 augustus 2015
 • "Hele leuke boeken. Moet er zelf nog 3. Als ik ze allemaal heb, ga ik ze op datum lezen."
  Lotte op 27 augustus 2015
 • "super leuke boeken wil er nog veel lezen hoop dat er nog veel komen"
  jana van ryckeghem op 26 augustus 2015
 • "ik heb deel 1 tot en mmet 7 in andarhelve week uit zo leuk vind ik het ik ben echt een hele grote fan. Ik hoop dat er nog heel veel delen komen"
  fenna lebens op 25 augustus 2015
 

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Het orakel Yoda
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Super Kid
Flip Fiasco
De Loserlijst