Dagboek van een muts

Dagboek van een muts is een supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell, geschreven door Rachel Renée Russell.

Nikki vertelt in haar dagboeken over haar belevenissen en blunders op haar nieuwe school. Over hottie Brandon die ze niet durft te vertellen dat ze verliefd op hem is, en over de populaire MacKenzie, haar aartsrivale die Brandon voor zichzelf wil. Gelukkig wordt Nikki in haar niet-zo-perfecte leven bijgestaan door haar twee BFF’s Zoey en Chloë!

Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

De maker Alle video's kijken
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Why ask?

E-mailadres wordt niet getoond.

 • "En ik heb er een boekbespreking over gehouden <3"
  Meryem op 24 mei 2016
 • "En ik ben er heel verslaafd aan !!"
  Meryem op 24 mei 2016
 • "Ik hou heel erg van dagboek van een muts, Ik heb alle delen gelezen en ze waren allemaal super leuk! Rachel renee rusell is gewoon de beste schrijver OOIT! ik heb nog nooit zoveel een boek leuk gevonden! ik vind nikki's avonturen lezen echt fijn! wel jammer dat de engelse dagboek van een muts er lang om doet om in het nederlands te vertalen en nog iest Dagboek van een muts blijft mijn lievelingsboek <3"
  Meryem op 24 mei 2016
 • "Ik lees de boeken super graag"
  lisa op 18 mei 2016
 • "Ik lees de boeken supergraag!"
  Jinte op 18 mei 2016
 • "ik hdb allle delen van z z prachtig"
  nora op 16 mei 2016
 • "Dagboek van een muts is het beste boek ever ik heb ze allemaal gelezen Zo cool zijn deze boeken echt super en super spannend ik lees ze super snel uit"
  Naomi op 14 mei 2016
 • "ik ben zo gek op deze boeken van Renee Russel ze zijn zo spannend ik blijf altijd deze boeken zijn mijn favorite boeken . 1.Dagboek van een muts 2. Het leven van een loser ik ga maat nu verder lezen tot gauw weer"
  asmaa yusuf op 12 mei 2016
 • "man de boeken van dagboek van een muts zijn echt het einde . echt de leukste boeken ever ik kan gewoon niet stoppen met lezen . gr. charlotte"
  charlotte op 12 mei 2016
 • "dagboek van een muts is echt te gek ik hou niet van lezen maar met dagboek van een muts wil ik niet stopen met lezen!!!!!"
  manuela op 11 mei 2016 op 11 mei 2016
 

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Dagboek van een muts
Het leven van een loser
Het orakel Yoda
Niek de Groot
Kapitein Onderbroek
Super Kid
Flip Fiasco
De Loserlijst